Kunden i fokus

Kunden i fokus – Analyse og Planlægning

Hvad enten der skal opbygges et nyt central distributionssystem for gasser eller indkøbes/anvendes gasser til forskellige applikationer, tager K.V. Gasteknik udgangspunkt i kundens behov. Ved nøje analyse har vi mulighed for at planlægge den bedst egnede løsningsmodel.

Der findes i dag mange ”standardløsninger/-produkter” på markedet. Fælles for disse er, at de ofte tager udgangspunkt i løsninger og produkter der er anvendt i ”lignende” projekter. Oftest er de enkelte projekter dog alligevel forskellige og det kræver derfor en nærmere analyse af behovet for at få den optimale løsning.

Når man opbygger gassystemer for rene gasser, medicinske gasser, tekniske gasser eller blandingsgasser er der ofte en lang række forhold man nøje skal overveje inden man vælger løsning og leverandør. ”Standardløsningen/-produkter” er oftest ikke den bedste set ud fra kundens perspektiv. Den kan enten være teknisk uhensigtsmæssig, for omkostningsfuld, ikke løse de individuelle behov eller måske en kombination af det hele.

I K.V. Gasteknik ved vi, at vores arbejdsfelt er et nicheområde, der kræver ekspertviden og stor erfaring. Vi har gennem årene efterhånden set mange installationer som i bund og grund er fejlprojekterede og fejlopbyggede, hvilket både er dyrt og generende for brugerne. Når K.V. Gasteknik udfører nye installationer er det derfor vigtigt for os med en tæt dialog med vores kunder, for at vi tilbyder den optimale løsning.

Derfor fungerer K.V. Gasteknik ikke blot som udførende installatør, men også i høj grad som specialiseret rådgiver for både vores kunder og rådgivende ingeniørfirmaer, der søger viden om området.

Vi har arbejdet med området lige siden firmaets start i 1985, og hvis vi selv skal sige det, er vi i dag markedsførende, når det gælder om at have de fornødne kompetencer til at kunne møde ethvert behov inden for produkter til gasser, installationer og gasser.

Det er vores mål at lave fejlfri installationer, der møder vores kunders behov – hver gang!

K.V. Gasteknik tilbyder altid, ganske uforpligtende, en dialog om gasinstallationer og gasser med både eksisterende og nye potentielle kunder.

K.V. Gasteknik tager altid udgangspunkt i kundens behov.

Det betyder at vi nøje analyserer og planlægger vores løsningsmodel tilpasset til den enkelte kunde.
Løsningerne giver ofte både besparelser, større fleksibilitet og markedets absolut bedste tekniske løsning.