Om os

Om K.V. Gasteknik A/S

K.V. Gasteknik A/S er etableret i 1985 og 100% danskejet.

Vores udgangspunkt har lige siden etableringen været, at tilbyde markedets bedste løsninger for gassystemer til rene gasser, medicinske gasser og industrielle gasser. Ligeledes tilbydes komplet program af gasser til ethvert formål.

Vi totalleverandører af gasser, udrustning og komplette centralanlæg for gasser i alle kvalitetsklasser. Lige fra enkelt komponentsalg til design, konstruktion udvikling, rådgivning og installering af store komplekse centralanlæg for alle typer gasser i alle kvaliteter.

Geografisk er vi landsdækkende og vores kundebehandling sker via vores servicecenter i Albertslund.

Vores mål er til enhver tid, at tilbyde gasser og produkter med et veldefineret kvalitetsniveau, der svarer til vore kunders forventninger. En væsentlig forudsætning herfor, er vore kompetente og engagerede medarbejderstab, som med sin viden og kvalitetsbevidsthed kan give vore kunder nye muligheder for øget kvalitet, sikkerhed og indtjening.

Kvalitetsstyring indgår som en integreret del i vores dagligdag. Et optimalt kvalitetsniveau bliver opretholdt i hver enkelt arbejdsproces og alle installationer gennemgår nøje udvalgte kontrolprocedurer. Det sikrer at alle vores installationer fungerer 100% efter hensigten – hver gang!
Kvalitetsstyring er således et vigtigt værktøj for at nå de mål, som vi har sat os, og alt bliver naturligvis skriftligt dokumenteret.

En klar holdning til kvalitet giver os sikkerhed og mulighed for nu og i fremtiden, at kunne imødekomme markedets mangesidige krav og forventninger.

K.V. Gasteknik A/S er en god ressource at have i ryggen, når det gælder om at komme på forkant med udviklingen på ovennævnte områder.

Sammen med vores kunder tager vi del i udviklingen og finder gasteknologiske muligheder.