Vakuum superisoleret rørinstallation

K.V. Gasteknik tilbyder komplet installation af vakuum superisolerede rør.

Rørinstallation for flydende luftarter som Nitrogen, Oxygen, Helium eller Argon kan udføres bedst med K.V. Gastekniks superisolerede rørinstallationer.
Rørene er vakuumisolerede, hvilket gør at, vi kan distribuere flydende luftarter med ekstremt lave temperaturer.

KV Gasteknik er totalleverandør af kryosystemer. Det betyder, at vi kan tilbyde komplette løsninger for opbevaring, distribution og brug af flydende gasser som Argon, Oxygen, Nitrogen og Helium.  Specielt nitrogen anvendes i dag i stort omfang i flydende form som kølemiddel. Den flydende nitrogens egenskaber gør den meget velegnet for nedfrysning af bl.a. biologisk materiale som celler, blod og vævsprøver for langtidsopbevaring. En typisk installation for kryogas kan i korte træk bestå af en kryotank, distributionsrør for flydende nitrogen, opbevaringsbeholdere for prøver i flydende nitrogen og Cryo Cross System® for anvendelse af tabsgassen (fordampning) til andre formål. Hos K.V. Gasteknik kan vi tilbyde komplet løsning.

Vakuum superisolerede rør anvende til at distribuere den flydende luftart præcis derhen hvor kunden har brug for den. Ofte ønsker kunden at have tilsluttet kryo-opbevaringsbeholdere, hvori kunden opbevarer sine prøver.
Flydende nitrogen er -196°C. Det betyder også at der skal anvendes helt specielt vakuum isolerede kryorør. KV gasteknik er forhandler og installatør af verdens førende producent herfor.

Kryorørene består af et indvendigt rør som den flydende nitrogen løber i samt et yderrør. Mellem de to rør er specielt isoleringsmateriale samt højvakuum.
Kombinationen heraf betyder at fordampningen bliver absolut minimal.
Ved tappestederne for aftapning af den flydende nitrogen kan både anvendes manuel aftapning til f.eks. små mobile opbevaringsbeholdere eller fuldautomatisk aftapning til stationære opbevarings beholdere.

K.V. Gasteknik samarbejder med verdens førende producenter af kryoprodukter.
Hvad enten det drejer sig om Kryotank, Vakuum superisolerede rør eller kryo-opbevaringsbeholdere kan vi tilbyde markedets bedste løsninger.
Hent yderligere information her eller kontakt os for nærmere information.

Arvebiologisk Institut.
Fuldt computer overvågning og automatisk styrede kryo-opbevaringsbeholdere leveret og monteret af K.V. Gasteknik A/S sikrer uvurderligt arvebiologisk materiale på mere end 40 år.K.V. Gasteknik samarbejder med verdens førende producenter af både kryotanke, kryorør og kryo-opbevaringsbeholdere.
Det sikrer højeste kvalitet og højeste sikkerhed.

The Danish Stem Cell Center – DanStem.
Biologisk materiale nedfryses med kryosystem leveret og monteret af K.V. Gasteknik A/S.
Bevaring af biologisk materiale med fuldt automatiseret system for flydende Nitrogen.
Opbevaringsbeholdere med fuld overvågning, automatisk fyldning af flydende nitrogen og K.V. Gastekniks patenterede Cryo Cross System sikrer ikke blot den flydende leverance af Nitrogen.
Systemet genanvender fordampet nitrogen (gas) til forskellige formål. Dette giver store besparelser og sikrer en meget ren gas.