Specialgas

Specialgasser til enhver applikation

KVG råder vi over et bredt udvalgt af specialgasser, der er udviklet til forskellige applikationer. Oftest er der tale om blandingsgasser / testgasser eller ultra rene gasser.

Blandingsgasser / Testgasser.

For blandingsgasser / testgasser råder vi over en lang række standardblandinger og kan derudover tilbyde at lave blandinger præcis efter ønske. Vi har mere end 30 års erfaring og vores målsætning er altid at give vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at skabe pålidelige resultater indenfor såvel analyse, kalibrering og proces applikationer. Dette gør vi ved at tilbyde markedets bedste gasser sammen med vores store specialviden og kundetilpassede løsninger.

Vi ved at uanset hvilken applikation vores kunder anvender forskellige blandingsgasser til, er kvalitet og pålidelighed vigtige.

For procesgasser kan gasser som ikke møder specifikationen betyde fejlbehæftede slutprodukter. For kalibreringsgasser kan sådanne problemer være endnu mere alvorlige. Hvis du ikke kan stole på dine instrumenter ved du ikke hvad du laver, køber, sælger eller i øvrigt konkluderer. I bedste fald tabes ”blot” penge. I værste fald mister man kunder, troværdighed og måske grundlaget for ens forretning. Derfor er det vigtigt at købe de mest stabile og præcise blandingsgasser.

Blandingsgasser har altid en angivet “levetid” hvori blandingstolerancerne garanteres. Vi er stolte af at kunne tilbyde op til 10 års stabilitet, hvilket er markedets bedste.

Ved køb af blandingsgasser fra KVG får du:

  • Nøjagtige blandinger
  • Længere stabilitet
  • Fuld sporbarhed

Gasserne kan leveres i flaskestørrelser fra små éngangsflasker til store højtryksflasker eller flaskebatterier.

Ultra Rene Gasser

KVG råder over markedets reneste gasser. Vi kalder dem Ultra Rene Gasser (UHP – Ultra high Purity)

Uanset Deres applikation giver KVG’s rene gasser de bedste gasmæssige løsninger, som  er udviklet specielt til forskellige applikationer.

Vi er i dag leverandør til en lang række kunder og vores mangeårige erfaring gør os til markedsførende, når vi taler om viden omkring ultra rene gasser.

Uanset hvilken type gas der ønskes, er der garanti for renheden af gassen. Der er lavet maksimum niveauer for specifikke urenheder. Da vi kender til hvilke urenheder og hvilket niveau urenhederne påvirker analyser og andre processer, giver dette os mulighed for at tilbyde gasser i kvalitetsklasser, som netop er tilpasset behovet. Dette giver jer mulighed for at opnå bedst mulige resultater og oftest til yderst fordelagtige priser.
Alle ultra rene gasser er certificeret med et niveau for maksimum af urenheder. Systemet herfor er kvalitetssikret og ISO 9000 certificeret.

Ved køb af Ultra Rene gasser fra KVG får du:

  • Markedets reneste gasser
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitetssikring og service i topklasse

Alle Ultra Rene Gasser leveres i forskellige flaskestørrelser. Lige fra små éngangsflasker til store højtryks flasker eller flaskebatterier.